Logo Buurtambassadeurs

Gedragsregels forum

Home Forums Buurtforum Gedragsregels forum

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  redactie 5 years, 7 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #160

  redactie
  Keymaster
  1. 1 De reactie mag niet in strijd zijn met de Nederlandse grondwet.
  2. 2 De inhoud van een reactie valt onder de volle verantwoordelijkheid van de auteur. Uiteraard behoeven de Buurtambassadeurs de inhoud van een reactie niet te delen of te ondersteunen. Voor de inhoud van een reactie of bericht kunnen de Buurtambassadeurs derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld.
  3. 3Het forum is louter bedoeld voor buurtonderwerpen en buurtbewoners. Reclame voor commerciële evenementen of wedstrijden, commerciële uitingen en soortgelijke bijdragen zijn niet toegestaan.
  4. 4 In de bejegening van andere deelnemers aan het forum dient respect en wellevendheid het uitgangspunt te zijn. Scherp discussiëren is uiteraard mogelijk en zelfs wenselijk, maar de reactie mag nooit bedreigen, beledigen, discrimineren of nodeloos kwetsen.
  5. 5 De reactie mag geen privé-gegevens van derden bevatten.
  6. 6 Een reactie op een nieuwsartikel moet uiteraard betrekking hebben op het nieuwsartikel waaronder het wordt geplaatst.
  7. 7 Een reactie mag geen links bevatten naar illegale muziek, software enz. of naar porno- of sexsites. Ook mag de reactie geen inbreuk plegen op het auteursrecht van anderen.
  8. 8 Een reactie moet kort en bondig zijn geformuleerd. Bovendien dient deze voor een brede groep begrijpelijk leesbaar te zijn.
  9. 9 Gebruik BLOKLETTERS met mate.
  10. 10 De Buurtambassadeurs gaan uit van de goede wil van de forumdeelnemers. Bijdragen die niet stroken met de hiervoor genoemde forumregels worden zonder enige uitleg uit het forum verwijderd.
Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.